Hvilke vogne køber vi?

Som udgangspunkt køber vi ALLE Campingvogne fra 1997 og op efter uanset stand. Så længe der kan fremskaffes registreringsattest til vognen. Vi har dog et ca. max på vores købspris på 120.000DKK da nyere/dyrere vogne, som regel bliver billigere for os at købe i udlandet hvor vi også handler meget. 

Vi køber ikke andet end Campingvogne(Incl. dertilhørende udstyr som fortelt, mover, aircondition), dvs. vi køber ikke løst inventar, Autocampere, teltvogne, mv. i ren handel

Vi forbeholder os dog krav til ikke at komme med bud, hvis vi føler vi er alt for langt fra sælgers udgangspunkt i forvejen. Dertil er vi ikke interesserede i vogne hvor originalt inventar er blevet fjernet og/eller renoveret/moderniseret fra original stand, medmindre vi snakker småting.

Har vi aftalt en besigtigelse/afhentning, bedes du have registreringsattest fundet frem, vogn skal være tømt for personlige ejendele, samt naturligvis nøgler og hvad der ellers hører til vognen (manualer, strømstik osv.). 
Som udgangspunkt behøver du ikke tømme vognen helt, hvis der er Camping-relaterede ting du ikke skal bruge længere (fx. service, diverse telte etc.). Dette skal vi nok sortere/rydde ud i efter den er afhentet. 

Som udgangspunkt behøver du ikke gøre rent. Har du det bedst med at aflevere tingene på en “pæn” måde, må du naturligvis gerne gøre det. Men da vi har interne procedure/krav til rengøring, skal vi altid have gang i dette selv alligevel.

De fleste vogne hentes “på hjul”, dvs. spændt efter en bil. Derfor _skal_ dæk være ok stand og ikke revnet/mørnet. I så fald skal vi have fat i en ladvogn, og så bliver vores transportomkostning højere = lavere bud pris. Vi har i de fleste tilfælde ekstra lygtesæt med, så hvis der er lygter der ikke virker, kan vi i fleste tilfælde stadig transportere den. Vi henter alle steder, uanset om den står til opbevaring i en hal, på Campingpladsen eller hjemme hos dig selv. Du skal blot sørge for at den er tilgængelig.  

Som udgangspunkt henter vi på din valgte adresse i hele landet, dette vil sige Jylland, Fyn & Sjælland. Vi henter dog ikke på enkelte øer som alle IKKE-brofaste øer.

Vi betaler altid med Straksoverførsel via bank. Bemærk – vi kan IKKE overfører beløb højere end 10.000kr med Mobilepay, derfor er dette fravalgt. Ved straksoverførsel som benyttes, går pengene ind på din konto i samme sekund. Så altid hav konto og registreringsnummer til banken med. 

Udover hvilken model/årgang/indretning det er, har standen naturligvis betydning. På ældre vogne er vi klar over de ofte er ‘brugt’ og kan have et par små buler etc. Det der betyder mest er om vognen har større skader/buler/ridser og om den har fugt. 

Vi vil altid gerne have vognen med i samme ombæring som besigtigelse. Vi køber mange hundrede vogne årligt, og for at mindske transportomkostninger, er det bedst hvis vi kan få den med, med det samme. Gør venligst OBS på dette såfremt ikke muligt. 

Efter aftale kan vi naturligvis altid finde en alternativ løsning. Dette kan fx. være hvis vognen står opstillet med telt osv. og i ikke vil til at tømme den, før i er sikre på en handel. Eller hvis i skal bruge den, det næste stykke tid etc. 

Vi vil faktisk helst hente vognen, selvom det andet ville være nemmere/billigere for os. Det er udelukkende for at gøre det så nemt for kunderne som muligt. Dertil er det også ‘træls’ for sælgere hvis de bruger 1 dag på at tømme og klargøre vognen og kører 400km frem og tilbage, hvis vi ikke skulle blive enige om prisen alligevel. Sådan gør de andre forhandlere – sådan gør VI ikke 🙂

Vi sælger som udgangspunkt ikke Campingvogne. Vi opererer med et stort netværk af forhandlere i det meste af Europa. Dvs. vi måske kender en forhandler i Spanien som lige netop kan give gode priser for én type Campingvogn, og en anden forhandler i Letland som er gode til andre typer vogne. Dette gør derfor, at vi er i stand til at købe alle typer Campingvogne og kan tilbyde nogle fordelagtige priser, kontra almindelige forhandlere som måske kun har specifikke årgange/modeller, de er interesserede i. 

Vi afmelder altid nummerpladen (såfremt der er en), dette gøres indenfor 4 hverdage. Derefter kommer der automatisk en opkrævning eller penge retur fra skat, alt efter hvor langt i er i perioden for vægtafgift. Har i KASKOforsikring på vognen, skal i selv afmelde den. Ellers er der ikke yderligere i skal foretage Jer.